Arrangementer


KFUM & KFUK’S børnefestival

Mange festivaler aflyses i sommerens løb. KFUM & KFUK’S store børnefestival i Hurup gør ikke. Den flyttes i stedet til den fredag 2. - søndag 4. oktober 2020. Hurra for det. Børnefestivalens hjemmeside er åben for tilmelding frem til d. 1. september. Du kan nå det endnu og du kan finde tilmeldingsformularen på børnefestival.dk. Det er så stor en oplevelse at være med.

Læs mere »

SANG og MUSIK i kirkerne

i Jørsby Kirke tirsdag den 6. oktober kl. 19.00-20.30.

Læs mere »

Hans Jørgen Mortensen prædiker i Ørding

Torsdag den 22. oktober kl. 19.00 kommer den tidligere præst fra Øster Assels og Vester Assels til Ørding, hvor han vil stå for en aftengudstjeneste i kirken. Bagefter er der traditionen tro samvær i missionshuset. Her vil Hans Jørgen Mortensen fortælle løst og fast om det han har været og er optaget af. Der er denne aften også besøg af tidligere kor fra Øster Assels.

Læs mere »

Kirke i børnehøjde

Hver gang vi har dåb, så hører vi evangeliets ord. Jesus siger: »Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige hører sådanne til.« Det er ikke forbeholdt de voksne mænd. Nej, Guds rige er for alle. Derfor skal børnene også have lov til at komme til Jesus. Høre om ham. Derfor holder vi Kirke i børnehøjde onsdag den 28. oktober kl. 17.00 i Lødderup Kirke.

Læs mere »

Fortællinger fra befrielsesdagene i maj 1945

Foredrag i Aktivitetshuset i Ørding torsdag den 29. oktober kl. 19.30: Fortæller Knud Jacobsen, Staby, fortæller sin historie »Tyskertøsen«, en virkelig hændelse, som fandt sted i Nykøbings gader. Knud Jacobsen vil også fortælle om, hvordan det var at vokse op i en familie, hvor faderen var en del af frihedskampen. Entre og kaffe: 50 kr. Alle er velkomne.

Læs mere »

SANG og MUSIK i kirkerne

i Skallerup Kirke torsdag den 12. november kl. 19.00-20.30

Læs mere »