Arrangementer


PilgrimMors 2020

Mandag den 1. - søndag den 7. juni. Som følge af Coronaplagen går PilgrimMors i år online: »Sammen - Hver for sig«. Der sendes et oplæg live hver morgen kl. 9 på Pilgrim Mors’ Facebookside. Herefter er der mulighed for at drage af sted på egen hånd. Dagsruterne på Mors er normalt omkring 20 km, men det står jo enhver frit at vælge sin egen rute og længde - dér hvor man er.

Læs mere »

Den, der ikke har været på sommerlejr og har ikke levet…

På Mors er der sommerlejr på Bjørneborg for børn i 1. - 6. klasse. Lokale kræfter fra KFUM og KFUK står for lejren. I år finder lejren sted fra d. 29. juni - d. 1. juli. Lejren står i eventyrets tegn. Vil du vide mere, så kontakt Jette Haaning, tlf. 2146 5166, e-post: jmhanning@mail.dk

Læs mere »

Kirkegårdsmesse for 9. gang

Mandag den 31. august kl. 10.30 i Lødderup.

Læs mere »

SANG og MUSIK i kirkerne

Dragstrup Kirke onsdag d. 27. maj - Galtrup Kirke mandag d. 15. juni - Sejerslev Kirke onsdag d. 1. juli - Redsted Kirke onsdag d. 2. september. Alle aftener kl. 19.00 - 20.30.

Læs mere »

Udflugt 2020

I samarbejde med menighedsrådet plejer der at være en veltilrettelagt heldagsudflugt i forsommeren. I år skubbes den til torsdag d. 3. september. Så håber vi, at den kan gennemføres på det tidspunkt. Udflugten tænkes gå mod Brunkulslejerne i Søby, Uhre Kirke, madpakke i det grønne og middag på vejen tilbage til Mors. Tilmelding til Asta mob. 6136 9046; Erna tlf. 9772 1890; Birthe mob. 3057 9776; K

Læs mere »

Byfest og gudstjeneste i det fri

Vi regner med byfest i Ørding ud fra Friskolen lørdag d. 5. september. Den nye tradition tro holder vi friluftsgudstjeneste ved Møllersminde dagen efter søndag d. 6. september kl. 14. Tag klapstol, tæppe, kaffe, kage og alt godt med til en hyggelig eftermiddag. I tilfælde af elendigt vejr rykker vi ind til Ørding kirke.

Læs mere »

KFUM & KFUK’S børnefestival

Mange festivaler aflyses i sommerens løb. KFUM & KFUK’S store børnefestival i Hurup gør ikke. Den flyttes i stedet til den fredag 2. - søndag 4. oktober 2020. Hurra for det. Børnefestivalens hjemmeside er åben for tilmelding frem til d. 1. september. Du kan nå det endnu og du kan finde tilmeldingsformularen på børnefestival.dk. Det er så stor en oplevelse at være med.

Læs mere »