« Tilbage

Hellere skør end kedelig...

Kirsten Vindum, Lemvig, gæster Ørding med et veloplagt foredrag om den kære Møllehave. 

For godt fyrre år siden i runde tal var vores sognepræst og Kirsten Vindum unge sammen i Vejle KFUM & KFUK’s ungdomskreds. Godt tredive år senere mødtes de tilfældigt igen i efteråret 2012. Steen var konstitueret sognepræst i Lemvig og Kirsten viste sig at være sognemedhjælper dér. Minder blev genopfrisket. En i menighedsrådet spurgte: Steen, skal du aldrig have noget fast? - Jo, svarede Steen og pegede næsten profetisk på Jyllandskortet. Det hang på væggen. Steen satte fingeren lige præcis på Mors. Her hvor vi er. Han kom i 2014. Nu er det Kirstens tur til at komme til Mors. Hun får den bedste anbefaling med på vejen af Steen.
Kirsten fortæller: Livet er jo det, man selv gør det til, og jeg er sikker på, at Johannes Møllehaves liv har været alt andet end kedeligt. Der er dybde både i hans bøger og i de mange foredrag, han har beriget befolkningen med gennem årene. 

Foredraget tager udgangspunkt i tre vigtige »ingredienser« i Møllehaves liv: Kristendommen, Humoren og Mødet (mellem mennesker).

Arr. Ljørslev og Ørding menighedsråd, Aktivitetshuset og Beboerforeningen.